מיקי גורקה ימשיך בהרצליה

המאמן שהתחיל כעוזרו של קצורין יחתום לעונה הבאה עם אופציה לשנתיים נוספות • " מקום שהפך לבית השני שלי"

גורקה. העונה הבאה תהיה השנייה בקריירה בה הוא פותח כמאמן ראשי //

בני הרצלייה לא ממתינה עד תום העונה ולא מחכה לדעת אם תהיה בפלייאוף או לא. במועדון הודיעו על החתמתו של המאמן מיקי גורקה לעונה נוספת עם אופציה של להארכת החוזה לשתי עונות נוספות. 

גורקה התחיל את העונה כעוזרו של מולי קצורין בקבוצה והחליף אותו לאחר 18 מחזורים כשהקבוצה הייתה עם מאזן שלילי של 12-6 ובסכנת ירידת ליגה. תחת גורקה ניצחה הקבוצה שבעה מתוך 12 משחקים, וכעת נמצאת במאבק על כניסה לפלייאוף.

עבור גורקה בן ה-42 העונה הבאה תהיה העונה השנייה אותה הוא פותח כמאמן ראשי בליגה אחרי שפתח את עונת 11/12 כמאמן מכבי חיפה. המאמן הנרגש אמר: "אני שמח להישאר בבני הרצלייה, זה מקום שהפך להיות הבית השני שלי וזו הרגשה טובה להמשיך לעונה הבאה, אני רוצה להודות למשפחת רקנאטי,לאלדד אקוניס ולכל ההנהלה שהביעו את אמונם בי ותמכו בי. אתן את כולי להצלחת המועדון"

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר