בקצב הזה, מערכת הבחירות תיזכר כקרב על הגלידה, הבקבוקים וטיפות האף. לא זכורה לי מערכת אישית וקטנונית כל כך מאז הקרב על ועד הבית ברחוב ההגנה 12 בגבעה הצרפתית בירושלים, כשמשפחת קירמאייר האשימה את משפחת פינס שהיא היא האחראית לשובל מיץ הזבל במדרגות. איך מי שאחראית על מיץ הזבל רוצה לנהל את ועד הבית? נשבע לכם שנזכרתי בזה בחודש האחרון.
השמאל כנראה לא מאמין שהוא יכול להחליף את נתניהו, אחרת קשה לי להבין את שרשרת הטעויות בקמפיין שלו. הקמפיין התחיל עם בוז'י ולבני נגד נתניהו. שניים על אחד. שם בשכונה, כאשר שניים היו תוקפים אחד, תמיד היו קופצים כמה להגן עליו. לפי הסקרים האחרונים מסתבר שלא מעט קפצו להגן על ביבי. הקמפיין המשיך עם התעסקות בענייני דיומא ולא בענייני מדינה. ובימים אלה עלתה סיסמה שפרויד היה אומר עליה: עכשיו הבנתי.
מבקשים מראש הממשלה להתפטר?
הססמה מבקשת מנתניהו להתפטר. "נכשלת? הביתה" אומרת הסיסמה. הסיסמה כאילו מבקשת, מתחננת, ממש מפצירה בראש הממשלה להתפטר. ומה, בלי שהוא יתפטר לא תצליחו להחליפו? לא נכון היה לומר "נכשלת! נחליף אותך!?" אז פנו לראובן אדלר.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
ראיתי את בוז'י מתראיין אצל רינה מצליח ומתגאה בזה באופן משונה. "אני רוצה להודיע", אמר עם חיוך גאה, " שראובן אדלר הצטרף אלינו והוא יהיה האסטרטג הראשי והבלעדי ועם ראובן אדלר ויחד איתו אני אהיה ראש הממשלה כו'...". ובכן מר הרצוג, מי שרץ לראשות הממשלה ומתיימר להוביל את מדינת ישראל מול איומי הביטחון והכלכלה שלנו, לא צריך, בשום אופן, להתראיין בערוץ 2 על הפרסומאי שלו.
זה מזכיר לי את הסיפור על עיסא מעיסאווייה: הגבעה הצרפתית שוכנת בצמידות לעיסאווייה וכל יום היו מגיעים ילדים מהכפר על חמורים. אחד הילדים היה עיסא. גבוה, שמן ומפחיד. באחר צהריים אחד שיחקנו כדורגל בדשא מאחורי הבית. ארבעה ילדים רזים.עיסא חטף לנו את הכדור ודרש להצטרף. "תחזיר את הכדור או שאני בא אליך", אמרתי. עיסא חייך. הורדתי את החולצה והתקרבתי אליו כולי עור ועצמות. הגעתי לו לפופיק.
עיסא התפוצץ מצחוק ואחריו כל החברים שלי. ואז אני. כשנרגענו עיסא הצטרף. פעם אחת הוא היה השוער ושיחקנו שניים על שניים מולו, ופעם אני. עשינו רוטציה.
הכתבה הכי נקראת היום באתר: מידע מטריד נחשף - חיי המין של לוחמי דאעש
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו