העיקר הבריאות

"לבריאות" מספק תפריט מזין, בריא ומאוזן בליווי יעוץ אישי ומשלוחים עד פתח הבית • מעולם לא היה קל כל כך לשמור על אורח חיים בריא

קובה סלק טבעוני // צילום: נעם נכון // קובה סלק טבעוני

איך משלבים תפריט ומזין בריא עם מרוץ החיים? כולם מדברים על בריאות, על אוכל בריא ומזין. אף אחד לא מדבר על המשמעות. על כך שזה לא תמיד פשוט ויש צורך בהבנה רחבה ומעמיקה של הנושא בטרם נכנסים למטבח ומתחילים להנביט, יש צורך להכיר את קבוצות המזון השונות, תפקידן וסגולותיהן. יש לדעת לשלב בין מרכיבים כך שישפיעו לטובה זה על זה. הן מבחינה בריאות והן מבחינה קולינארית. כדאי לדעת מה לקנות ואיפה. מה לבשל ואיך.

לעוד כתבות אוכל והמלצות הכנסו לעמוד האוכל שלנו 

גם אני, כבר מזמן מקדישה מחשבה מרובה למזון הבא אל פי. מחשיבה חשיבות עליונה את בריאות הגוף וגם, עד מאוד את בריאות הנפש. מוצאת האיזון שמתאים לי, לילדיי, למשפחתי. אך לעיתים מתעצלת, להנביט, להשרות, לבשל ארוכות. כדי להיטיב עם עצמי ועם תפריטי המוקפד, אני בוחרת להיעזר במומחים. 

בחרתי בהילה וידבסקי, נטורופתית ותזונאית מספקת יעוץ בנושאים של תזונה, בישול ארוחות מאוזנות והתאמת תפריט אישי תחת המותג "לבריאות". כאשר וידבסקי, נטורפתית ותזונאית החלה לטפל בלקוחות ולהתאים להם תפריט, היא הבינה שהקושי הגדול שלהם הוא באימוץ התפריט בבית וביישום הצעדים הנכונים לאורח חיים בריא ונכון לגוף ולנפש.

הילה וידבסקי, נטורופתית ותזונאית - עד הבית

משם הגיעה ההברקה של הרחבת "לבריאות" - הפיתרון המושלם להקניה והטמעת אורח חיים בריא, המציע תחת קורת גג אחת, ביחד או לחוד, ייעוץ מקצועי קליני, בניית תפריטים, סדנאות בישול טבעי ואוכל בריא, מאוזן ופשוט טעים עד לבית הלקוחות. קו הבישול שמנחה הוא שימוש בדגנים מלאים, קטניות מונבטות, ירקות טריים, תבלינים ושמנים בריאים מכבישה קרה. אופן הכנת כל המנות הינו ללא טיגון, ללא חומרים משמרים או מייצבים וללא אבקות וצבעי מאכל. מרבית המנות הינן ללא גלוטן.

המנות מותאמות באופן אישי לכל לקוח, על פי רצונו או על פי תוכנית תזונתית בהתאם לצרכים הטיפוליים - דוגמת ירידה במשקל, ניקוי רעלים, שיפור מצב בריאותי או מעבר לטבעונות/צמחונות. גם דיאטנים, נטורופתים ורופאים רבים, מפנים את לקוחותיהם ל"לבריאות", שמהווה חלק בלתי נפרד מהצלחת הטיפול שלהם.

מבחר מהמנות המוצעות:

קציצות מאש ובטטה
תבשיל שעועית אוזקי ופטריות
תבשיל מש מונבט
פשטידת קינואה בטטה וכרובית
עוגיות טחינה

איך זה עובד?

התפריט של "לבריאות" מתעדכן פעמיים בשבוע בהתאם לחומרי גלם עונתיים והיצירתיות של צוות הבשלנים של "לבריאות". הלקוח בוחר את המנות אותן הוא רוצה להזמין מתוך תפריט אותו ניתן לקבל גם במייל, ומקבל אותם יום או יומיים למחרת ארוזים עם פירוט על גבי כל מנה. המנות מגוונות,  גדולות, מזינות, משביעות ומאוד טעימות.

מינימום הזמנה של 120 ש"ח למשלוח, למעט המשלוח הראשון בו אין חובת מינימום הזמנה והאוכל מגיע טרי וכל המנות מותאמות להקפאה. 

את המנות ניתן לאסוף ממרכז תל אביב בערב יום הבישול (רחוב יונה הנביא) אחרי השעה 18:00, או להזמין לבית או למקום העבודה תמורת דמי משלוח 

ניתן להזמין במייל hilavidavsky@gmail.com או בטלפון 052-6164466

פרטים באתר: http://www.libriut.co.il

•   •   •

מתכון בריא: מרק סלק עם דלורית ובמיה

חומרים: (6-7 מנות)

4 סלקים

3 גזר

בצל גדול 

1 דלורית או דלעת 300 גרם

6 גבעולים סלרי אמריקאי

0.5 צרור פטרוזיליה

4 שיני שום

רבע כפית הל טחון 

קורט קינמון

חצי חבילת במיה 

2 לימונים

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

את הבמיה יש לייבש שעה בתנור על חום בינוני (140 מעלות), ולצנן. 

לצרוב בצל חתוך לקוביות בשמן זית. אחרי 2 דקות להוסיף סלק קוביות וגזר עיגולים. לאחר 5 דקות להוסיף את הסלרי קצוץ לקוביות + שיני שום. 

לכסות במים. להביא לרתיחה. כשהסלק די רך להוסיף דלורית/דלעת קוביות.

להוסיף כף וחצי מלח, מיץ מ-2 לימון סחוט + רבע כפית הל + קורט קינמון + חצי צרור פטרוזיליה קצוצה + במיה לאחר יבוש. לבשל יחד עוד 10 דקות.  

צילומים: נעם נכון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר