ארה"ב: בת 7 שרדה התרסקות מטוס

ארבעה מבני משפחתה נהרגו בהתרסקות • "היא יצאה מההריסות לבדה ודיווחה על ההתרסקות"

בת ה-7 ששרדה את ההתרסקות הטראגית // בת ה-7 ששרדה את ההתרסקות הטראגית

בימים שבהם נדמה כי התרסקויות מטוסים הפכו לדבר שבשגרה, אנו שומעים בעיקר על אסונות וקורבנות. אלא שמתברר שבין סיפורי הטרגדיה, מסתתרים לפעמים גם נסים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ילדה בת 7 ניצלה בסוף באורח פלא מהתרסקות מטוס בקנטקי, שבו נהרגו ארבעה מבני משפחתה. על פי הדיווחים הראשונים של המשטרה, הילדה אף הצליחה ללכת בעצמה לבית סמוך ולהזעיק עזרה. כחצי שעה אחרי שמטוס קטן איבד את הקשר עם מגדל הפיקוח ביום שישי בערב, תושב מחוז ליון בקנטקי התקשר למוקד המשטרתי וסיפר כי הילדה הגיעה לביתו. 

"היא יצאה מההריסות לבדה, מצאה את הבית הקרוב ביותר ודיווחה על ההתרסקות", סיפר דובר המשטרה, דין פטרסון. "זה נס שהיא שרדה, אבל טרגדיה שארבעת האחרים לא". הילדה עצמה הועברה לבית החולים עם פציעות קלות, ואתמול כבר שוחררה. 

בעל הבית, לארי וילקינס, שדיווח על המקרה סיפר ל-CNN כי הילדה נאלצה ללכת 1.2 ק"מ בחושך דרך מה שהוא הגדיר "שטח קשה מאוד" כדי להגיע אליו. "היא כל כך אמיצה", אמר. "אני לא יכול לדמיין ילדה בת 7 עושה דבר כזה". 

שברי המטוס נמצאו באמצע יער, כאשר מרשות התעופה החוקרת את ההתרסקות נמסר כי הוא המריא מפלורידה בדרך לאילינוי. הטייס דיווח על בעיות במנוע, זמן קצר לפני שאיבד קשר עם מגדל הפיקוח. הוריה של בת ה-7, אחותה בת ה-9, ובת דודתה בת ה-14, נהרגו בהתרסקות. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר