"מכבי ת"א תטעה אם לא תביא את עטר"

גורמים בסביבתו של חלוץ ריימס מעריכים כי ישנו סיכוי גבוה שהוא יחזור לארץ בינואר, וכי הוא מעוניין לשוב למדים הצהובים • "זו יכולה להיות החתמה שוברת שוויון מבחינת מכבי" • עטר ממעט לשחק בליגה הצרפתית ונמצא בדרכו החוצה מקבוצתו

צילום: איי.פי // עטר במדי ריימס, בקרוב שוב בצהוב?

מוקדם לדעת עד כמה מכבי ת"א תהיה פעילה במהלך חלון העברות המתקרב בחודש ינואר, אך הערכות הן כי האלופה עשויה להתחזק בחלוץ, כאשר לא מן הנמנע שבסופו של דבר גם שחקן הגנה אולי יגיע.

אם החלוץ השבדי, ראדה פריצה, שמחזיק בחוזה עד לסיום העונה, יבקש מהמועדון לעזוב כבר בינואר, לאור המצב הרגיש אליו נקלע עקב עזיבת משפחתו, הצהובים ישקלו להביא שחקן זר על אותה המשבצת, אך אם לא, ייתכן כי הרכש יהיה תוצרת כחול-לבן.

החיזוק לו מייחלים אוהדי האלופה הוא כמובן זה של האקס, אלירן עטר, שלא מקבל דקות משחק העונה בליגה הצרפתית ונמצא בדרכו החוצה מריימס. במהלך הימים האחרונים התפרסמו ידיעות בכלי התקשורת על כך שהפועל ב"ש ובית"ר ירושלים, מעוניינות בשרותיו של החלוץ, שרק לפני שנתיים היה מלך השערים של ליגת העל.  

גורמים בסביבתו של עטר, מעריכים כי ישנו סיכוי גבוה מאוד שהוא יחזור לארץ, ובשיחה עם 'ישראל היום' הם סיפרו כי החלוץ מעוניין לשוב למכבי ת"א: "למרות שאלירן לא שיחק הרבה זמן, הוא מכיר את השחקנים ויכנס מהר לכושר, זו יכולה להיות החתמה שוברת שוויון מבחינת מכבי, כמו שהם עשו לפני שתי עונות עם ערן זהבי. מכבי תטעה אם לא תביא את אלירן, כי בסוף הוא יכול לחתום בארץ רק אצל אחת היריבות הגדולות שלה, כך שלא רק שהיא לא תתחזק, היא תחזק את היריבות שלה".

דיווח: טוטנהאם עוקבת אחר ערן זהבי

 

הכתבה הכי נקראת היום באתר: שוטר תנועה שעצר נהגים שביצעו עבירות - נתן להם "קנס" שלא ציפו לו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר