אכזריות בלתי נתפסת: הסיפור הזה קרה ביום רביעי שעבר בערב, כאשר חבורת ילדים בהרצליה מצאה בתוך פח, בשקית זבל, כלבה גוססת שעברה התעללות קשה. הילדים הנסערים והאמיצים מיהרו לווטרינר. הכלבה, דידי שמה, הגיע לגיל המופלג של 18 שנים - כך על פי השבב שהיה עליה. היא ספגה מכות קשות שגרמו לחבלה בכבד, כשל כליות, פריצת דיסק ופגיעות נוספות. לאדם שעולל לדידי את הדבר זה לא הספיק. הוא גם חתך לה את האוזן באמצעות סכין, דחף אותה לשקית וזרק לפח ברחוב. לא ברור כמה זמן הייתה דידי בפח, אך ההערכה היא שמדובר ביומיים שלמים. המקרה הקשה הועבר לטיפולה של עמותת אס או אס חיות.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בעמותה איתרו את הבעלים הרשומים של דידי, אך אלה התנערו מאחריות והתרעמו על ההטרדה בטלפון. כעת הנושא הועבר לטיפול משפטי, וכמו כן הוגשה תלונה במשטרה.
על מנת לחסוך ממנה ייסורים נוספים, הווטרינרים הרדימו את הכלבה החמודה ומותה נקבע. בעמותה החליטו לנסות למצוא את הפושעים שתקפו את דידי בכזו אכזריות. "אנחנו מאמינים שפושע כזה חייב להיענש", אמרה מנהלת קשרי מתנדבים בעמותה דפנה דעואל. "מדובר בפשע סדיסטי שהוקדשה לו מחשבה רבה בביצועו. החלאות שביצעו את המעשה קמו היום בבוקר כרגיל והלכו לעבודה או לבית ספר".
"אנחנו רוצים לדעת מי הם. רוצים להביא אותם לפני שופט. גם הבעלים של דידי, שננטשה בגיל כה מבוגר, צריכים להיענש בחומרה, כדי שנעצור את הקלות הבלתי נתפסת של נטישת כלבים ואי לקיחת אחריות על ידי הבעלים", אמרה דעואל. בעמותה מחפשים אחר הנערים שהביאו את דידי לוטרינר, בכדי לדלות מהם פרטים נוספים, וגם לשבח אותם על מעשיהם.
בעמותה מקווים שפרסום המקרה יביא למציאת המבצעים: ההתעלות הזאת אירעה בין התאריכים 1-3 בדצמבר (ימים שני עד רביעי בשבוע שעבר, או מעט לפני כן), ברחוב העצמאות בהרצליה. סביר להניח שהמבצעים מתגוררים באזור. גרים בהרצליה? יש לכם מידע / הייתם עדים לפשע? הצצתם מהחלון וראיתם משהו? יש לכם מצלמות אבטחה באזור?
אנא צרו איתנו קשר בטלפון: 03-7441010/1111
בפייסבוק או במייל: office@sospets.co.il
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו