מזרחי יתפטר? תשובה תוך 48 שעות

מאמן מכבי נתניה שוחח עם הבעלים אלי שגב בנוגע לעתידו אך טרם התקבלה החלטה סופית • לקבוצה אין את הכספים כדי לשלם לבית"ר דמי השבחה על הרוש • השוער: "אנחנו באים לאימון וסובלים"

מזרחי. מה יחליט המאמן

יוסי מזרחי, מאמן מכבי נתניה ואלי שגב בעלי הקבוצה ערכו היום שיחה בנוגע לעתידו של המאמן. אלי שגב מעוניין שמזרחי ימשיך בתפקדיו אך שני הצדדים עדיין לא הגיעו להחלטה סופית בעניין שעשויה להתקבל מחר או לכל המאוחר בשלישי.

בהנהלת המועדון כבר הבהירו שיעשו כל מאמץ על מנת לשכנע את מזרחי להמשיך בקבוצה, אך כפי שפורסם הבוקר בעיתון –'ישראל היום', אם המאמן יודיע באופן סופי על עזיבה, ישקלו בנתניה להביא לקבוצה את רוני לוי, בעזרת סיוע כספי של אחד מבעלי המניות, יוסי מאור, או על ידי מימון ממקורות חיצוניים.

הסיבה לכך היא שבמועדון יודעים כי הם יהיו חייבים להחתים מאמן מנוסה לקבוצה, בפרט בשל מצבה הנוכחי. בנתניה גם לוקחים בחשבון שישנה אפשרות שלא יוכלו לצרף את לוי, כאשר במצב כזה הם עשויים לתת את הקרדיט לאחד מהמאמנים אשר נמצאים כבר במערכת, אך כאמור, הם מקווים כי בסופו של דבר יצליחו להשאיר את מזרחי.

אבל לא רק עתידו של המאמן לא ברור, אלא גם של השוער אריאל הרוש, שהמועדון אמור לשלם עבורו 450 אלף שקלים דמי השבחה לבית"ר ירושלים. לנתניה אין את הכספים הללו וצפויה פגישה בנושא בין המנכ"ל רועי דניאל לבין אלי טביב, הבעלים של בית"ר, בניסיון להגיע לפתרון שיהיה מקובל על שני הצדדים וישאיר את השוער בנתניה. "זו סיטואציה לא פשוטה אבל אני בטוח שבמכבי נתניה ימצאו את הפתרון ואני אשאר כאן עד סוף העונה", אמר הרוש, "אם יסתדר אני אשמח, אם לא, אז כשנגיע לגשר נחצה אותו".

אריאל הרוש. עתידו לוט בערפל // צילום: אלן שיבר

השוער התייחס גם לחוסר השקט במועדון ולכך שהשחקנים ושאר העובדים לא מקבלים שכר: "השבוע הזה היה נראה כמו נצח. אנחנו באים לאימון וסובלים, כי המצב לא טוב מכל הבחינות. אנחנו יודעים שאין כסף ואין מה לעשות. זה לא שיש כסף ולא רוצים לתת לנו. אנשים טובים שאוהבים את מכבי נתניה, עוזרים בכל הפרמטרים כדי שיהיה לנו את הכסף כמה שיותר מהר״.

״אנחנו השחקנים הבנו הפסקנו לדבר על שביתות כי באמת זה רק עושה לנו רע״, המשיך הרוש, ״הבנו שאנחנו צריכים לשים את זה בצד ולהתרכז רק בכדורגל". השחקנים קיבלו הבטחה כי עד יום שלישי הם יקבלו את משכורות אוקטובר או לפחות חלק מהן.

בתוך כך, היום התקיימה פגישה בין חבר ההנהלה, קובי בלדב לבין איש העסקים יצחק גווילי כשעל הפרק עלתה תרומה למחלקת הנוער. גווילי, אוהד הקבוצה התעניין במצב הקבוצה הבוגרת אך לא דובר על רכישת המועדון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר