הפועל חיפה אמנם לא ניצחה אתמול את הפועל פ"ת (1:1) אך בקבוצה של ראובן עטר מתנחמים בכך שכבשו לראשונה העונה שער באצטדיון סמי עופר וגם לקחו נקודה ראשונה.
בסך הכל מצבם של האדומים בתחתית רחוק מלהיות משביע רצון. הם אמנם נקודה אחת מעל הקו האדום, אבל אם בני סכנין תשיג הערב אפילו נקודה מבית"ר ירושלים, חיפה תרד אל מתחת לקו האדום.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
המאמן ראובן עטר בחר להסתכל על חצי הכוס המלאה ולעובדה שקבוצתו לא הפסידה בשני המחזורים האחרונים. "אנחנו מקווים שזה המשך של התקדמות. עם זאת, משחק ביתי מול הפועל פ"ת אנחנו צריכים לנצח".
הבלם אושרי רואש מצא את מקומו בהרכב של עטר מאז עברה הקבוצה למערך של שלושה בלמים. בתחילת העונה רואש לא הצליח להשתלב בהרכב ואף התעמת עם מאמנו, אך בשבועות האחרונים הוא מציג יכולת טובה. "אומרים שמה שהשכל לא עושה, הזמן עושה", הודה הבלם, "היה לי הרבה זמן לחשוב להבין מה קורה איתי. בתקופה הזאת רק התבגרתי ואני שמח שזה מאחורי. כל כולי לטובת הפועל חיפה".
במועדון האדום עדיין רוצים להתחזק ועטר לוחץ להחתים את המגן השמאלי חיים מגרלשווילי שממשיך להתאמן עם הקבוצה ואתמול הגיע למשחק. כרגע ישנם פערים כספיים בין הצדדים והכל תלוי בבעלים יואב כץ, שכרגע לא מעוניין לשדרג את הצעתו לשחקן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו