היום תסתיים חקירתה הנגדית של עדת המדינה שולה זקן בידי עו"ד אייל רוזובסקי, סניגורו של ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט, בהליך החריג לשמיעת הראיות החדשות בתיק מעטפות הכסף מטלנסקי.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בתום חקירתה הנגדית של מי שהיתה אשת סודו של ראש הממשלה לשעבר יתאפשר לתובע במשפט, עו"ד אורי קורב, להתחיל לחקור את זקן בחקירה חוזרת. ב־14 בדצמבר יחל אולמרט להעיד במשפט. עדויות ההגנה יישמעו במשך מספר ישיבות ויסתיימו ב־11 בינואר. בתומו של ההליך יפרסמו השופטים פסק דין משלים בפרשת מעטפות הכסף, שממנה זוכה אולמרט ושעליה תלוי ועומד עדיין ערעור של הפרקליטות בבית המשפט העליון.
במהלך עדותה הראשית של זקן נחשפו תמלילים משתי קלטות שמסרה לחוקרי המשטרה, המתעדות שיחות בינה לבין אולמרט, וכן הוצגו בפניה מסמכים מתוך יומנה הממוחשב שבו תיעדה בין היתר העברות כספים מטלנסקי לאולמרט המועברים ממסר ואליו.
זקן שללה את גירסת הכספים הפוליטיים שהביאה לזיכויו של אולמרט, וציינה כי הכסף שימש לצרכיו של אולמרט, למשל תוספת משכורת עבורה בסך 30 אלף דולר לשנה, כאשר עברה איתו מעיריית ירושלים למשרד התמ"ת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו