הפועל אילת שחררה את מגוואייר

אילת החליטה לשחרר את הפורוורד שלא הצליח להרשים • חולון תצטרף את השחקן ששוחרר מהקבוצה של דן שמיר על חשבונו של וויל קולמן

צילום: אודי ציטיאט // שינוי לא צפוי בסגל

השינויים בסגלי הקבוצות בליגת העל נמשכים. אחרי שמכבי חיפה שיחררה אתמול את הקטור הרננדז וברודי אנגלי ובתחילת השבוע היגיע לארי אובנון להפועל ת"א ממכבי ראשל"צ הגיע היום תורן של הפועל אילת והפועל חולון.

אחרי החתמתו של הסנטר ווילי ריד באילת שקלו שם את מי לשחרר. אחרי שהכוונה הראשונית הייתה לשחרר את שון אוונס החליטו בדרום לשחרר דווקא את אנתוני מגוואייר. הפורוורד האמריקני הגיע לאילת כהחתמה גדולה לאור רזומה האן.בי.איי המרשים שלו אך השחקן לא הצליח להתרומם מקצועית ולהתחבר לקבוצה.

מי שקפצה על המציאה היא הפועל חולון שלא אהבה את מה שנתן לה הסנטר וויל קולמן. חולון אמורה לצרף את מגוויר ולשחרר את קולמן. הבכורה של ריד תהיה מול מכבי ראשל"צ ביום שני. הבכורה של מגוויר אם אכן יחתום תהיה ביום ראשון במשחק החוץ בנס ציונה.

השינויים והתוספות יימשכו בקרוב כשחיפה תחפש גארד זר חדש.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר