האביב הערבי

רותם סלע מידבקת • ניקול ראידמן מגייסת את סינגולדה • אביב גפן VS דודו אהרון

גפן ואהרון // צילומים: מאיר פרטוש וקוקו // גפן ואהרון

אם צפיתם בשידור החי של "דה וויס" במוצ"ש, בטח ראיתם שאביב גפן לא היסס לצחוק על המילים לשיר "אמא יקרה" של דודו אהרון ולטעון שמדובר במילים "מביכות". דודו אהרון לא נשאר חייב וענה לו ש"השיר נכתב בהשראת אמא שהעניקה לי ולאחיותיי את כל הרגש. כנראה את הרגש הזה לא הרגשת, ולכן היתה לך ביקורת על השיר. לשיר הזה 10 מיליון השמעות ביוטיוב, מה שלך לא היה כל הקריירה". 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסכסוך לא נגמר ובהמשך הגיב שוב גפן, כשהעלה בעמוד הפייסבוק שלו תמונת ארכיון שלו עם אמו מתוך קליפ לשיר "בוכה על הקבר" ועליה כתב: "כי בלעדייך זה כל כך קשה יא אמא", מילים מתוך השיר של אהרון, שעליו צחק גפן לילה קודם. 

הסיפור המביך הזה כשלעצמו קיבל אתמול נפח אחרי שגם גל אוחובסקי החליט להתערב בסכסוך ובאופן שאולי הפתיע כמה אנשים, דווקא התייצב לצידו של אהרון: "כשיצא הדיסק האחרון של אביב גפן כתבתי שהוא מתחרה עם כמה אנשים על תואר שלמה ארצי הבא ואפילו עושה מהלכים נכונים. ובכן, אני לוקח את דבריי בחזרה ומתנצל בפני שלמה ארצי. ולא מגיע לו יורש כזה. אביב, אתה אפס ולא בצחוק".

אוחובסקי, יש לך משהו להוסיף?

"דווקא בימים שיש דיון בין אשכנזים לספרדים, אני חושב שבן אדם צריך לגלות הרבה יותר רגישות ולתת הרבה יותר כבוד ליוצרים אחרים וחבל לי מאוד על הדברים האלה שהוא אמר".   

מאיר קוטלר בשם גפן: "אין תגובה". 

שפעת השופטות. המדור מזכיר לקוראיו להתחסן נגד השפעת, ובמיוחד למנחת העונה השנייה של "הכוכב הבא" רותם סלע, שהסתובבה אתמול חולה על סט התוכנית ואף הספיקה להדביק את השופטת הטרייה קרן פלס

משחקים אותה. בין הסטודנטים הטריים שהתחילו אתמול את לימודי השנה הראשונה בבית הספר למשחק של יורם לוינשטיין תוכלו למצוא גם את הזמרת עמית פרקש, את שחקן השמינייה דין מרושניקוב - שיוכל לפגוש בקפטריה את חברתו לסידרה דון לני גבאי שהתחילה את שנה ג' - ואת מאי רופ, שלא צריכה לצפות בחדשות כדי לדעת מה ללבוש בבוקר מאחר שאבא שלה הוא חזאי ערוץ 10, דני רופ

רופ, אתה מההורים שדוחפים או מתנגדים?

"אני שמח וגאה בה שהיא התקבלה לשם. היא בחרה במקצוע לא פשוט, אבל אני בטוח שתצליח". 

המתחרה של ארצי. ניקול ראידמן גייסה לאלבום החדש שלה את לא פחות מאשר אבי סינגולדה כי מה שטוב לשלמה ארצי, טוב גם לה. אתמול, פחות מחודש אחרי הלידה של בנה ריצ'ארד, היא כבר התייצבה באולפן ההקלטות. 

מולטי־טאלנט. צחי הלוי הוזמן לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בסן מרינו שבאיטליה כדי להרצות על תפקידו בסרט "בית לחם". כשמארגני הפסטיבל קלטו שהשחקן הוא גם זמר שהגיע עם גיטרה, הם ביקשו שיעלה לשיר, ומהקהל עודד אותו במאי "עקרות בית נואשות", דיוויד וורן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר