הלפרין: "עוד משחק בליגה ארוכה"

הקפטן של ירושלים ניסה לא להעמיס יותר מדי על ההתמודדות מול מכבי ת"א • רבבת צופים צפויה להגיע לארנה • המשטה דורשת חציצה של כ-500 מקומות בין הקהלים • אוהדים: "בנוקיה זה לא קורה"

הלפרין. "אנחנו בסך הכל במחזור החמישי" // צילום: עמי שומן // הלפרין. "אנחנו בסך הכל במחזור החמישי"

ליגת העל תגיע מחר (א') לציון דרך חגיגי כשהפועל ירושלים ומכבי ת"א ייפגשו בארנה למשחק העונה הראשון במסגרת המחזור החמישי של ליגת העל.

הצהובים מגיעים בכושר שיא אחרי התצוגה המרשימה מול אלבה ברלין ביורוליג. בקבוצה מרוצים מאוד מיכולתו של בריאן רנדל ומקווים להמשיך את המומנטום המצוין גם במסגרת המקומית. מכבי זוכרת כמובן את ההפסד לירושלים בגמר גביע ווינר לפני כחודש וחצי ונחושה להחזיר לעצמה את ההרתעה המפורסמת.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מנגד, כמו מכבי, ירושלים מגיעה למשחק במאזן של 0:4 בליגה, אך אירופה חושפת את חולשותיה, בעיקר במשחק העומד ובחוסר היכולת לשמור על הפרשים. הקפטן יותם הלפרין ניסה לא להעמיס יותר מדי חשיבות על ההתמודדות: "ברור שמדובר במשחק גדול שיוצר התרגשות אצל האוהדים, אבל מצד שני זה עוד משחק בליגה ארוכה מאוד של שלושה סיבובים. אנחנו בסך הכל במחזור החמישי של העונה".

"אנחנו יודעים שכל הכרטיסים נמכרו", המשיך הגארד, "והעובדה שהארנה צפויה להיות מלאה מעניקה מימד של חגיגיות. נעשה את הכל בשביל לנצח". ואכן, הצפי הוא לרבבת צופים שיגיעו לארנה. עם זאת, המשטרה דורשת חציצה של כ־500 מקומות ישיבה בין מחנות האוהדים מטעמי אבטחה, ואוהדי ירושלים הביעו בסוף השבוע את אי שביעות רצונם מהמספר הגדול של המקומות שנלקח מהם.

"זה ממש תמוה", אמר טל בליסיאנו (24), אוהד הקבוצה, "כנראה במשטרת ישראל שכחו שמדובר במשחק כדורסל, ושלמרות היריבות הספורטיבית הגדולה, כמעט אף פעם אין אלימות בין גושי האוהדים. כשהמשחק הזה נערך בהיכל נוקיה לא סוגרים שום יציע והכל מתנהל בצורה ספורטיבית".

בהפועל ירושלים אישרו את הפרטים ומסרו: "אנחנו פועלים בהתאם להנחיות המשטרה". את תגובת משטרת מחוז ירושלים לא היה אפשר להשיג.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר