גרינפלד. מוציא כרטיס אדום שני במשחק // עמי שומן // גרינפלד. מוציא כרטיס אדום שני במשחק

"השופט לא אשם בהפסד"

באיגוד השופטים הדפו את הטענות של אנשי מכבי חיפה כלפי שופט המשחק, אוראל גרינפלד שלא הרחיק את טל בן חיים • "לאוראל היה משחק מצוין" טענו באיגוד השופטים

באיגוד השופטים שמעו את הביקורות כלפי אוראל גרינפלד מצד אנשי מכבי חיפה לאחר המשחק אמש מול מכבי ת"א ולא נשארו אדישים. "לאוראל היה משחק מצוין" אמר אחד מבכירי האיגוד והוסיף: "זה היה אולי המשחק הטוב שלו מאז עלה לשפוט בליגת העל. אפשר להבין טענות של קבוצה שמפסידה, אבל השופט לא היה אשם בהפסד".

בחיפה באו בטענות על כך שגרינפלד לא הרחיק את קשרה של מכבי ת"א טל בן חיים לאחר יד ששלח לעברו של רובן ראיוס ללא כדור. "אם השופט החליט שהוא עשה משהו אז זה היה בלי כדור" אמר המאמן הירוק אלכסנדר סטאנוייביץ' והוסיף: "זו או אדום או שום דבר". בשיחות פנימיות בין חברי הוועדה המקצועית של האיגוד נקבע על ידם פה אחד כי מדובר בסעיף של "התנהגות בלתי ספורטיבית" בלבד, מה שמחייב שליפת כרטיס צהוב על פי החוקה ולא תחת הקטגוריה של עבירה אלימה. לגבי יתר האירועים צוין כי גרינפלד הרחיק בצדק את אייל משומר שמנע מצב ודאי לכיבוש שער, בצהוב השני והאדום ששלף לאדין צוצאליץ' וגם בפנדל שנשרק לזכות חיפה לאחר עבירה על חן עזרא.

האירוע היחיד בו היה קונצנזוס מצד חיפה ואיגוד השופטים היה בשריקה לנבדל שלא היה של חלוץ הירוקים וויאם עמאשה במהלך המחצית הראשונה. עוזר השופט אורן בורנשטיין הרים דגל לנבדל שלא היה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו