על הסכין

נתנו לשני מעבדי מזון מובילים לקצוץ, לטחון ולערבל • אחרי שבחנו אותם היטב בחרנו את המומלץ

בוש MCM64051, מג'ימיקס CS-4200XLD // ראש בראש

מערכת היחסים עם מעבד המזון היא כזאת לטווח ארוך. בחירת האחד כרוכה בהתלבטויות רבות, בחקר שוק ובהתייעצות מעמיקה עם מביני עניין. מכיוון שרבות ונצורות מצופות מהמכשיר, יש להתייחס לשלל היבטים טרם ההחלטה הגורלית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

במטבחי התארחו שני מכשירים הטוענים לכתר. בפינה השמאלית מג'ימיקס באדום לוהט, ואילו בימנית בוש במטאלי מבריק. החלטנו לתת לשני מעבדי המזון לעבוד - לקצוץ, לטחון ולערבל, ולראות מי מהם עושה את העבודה טוב יותר: מי ידידותי יותר למשתמש, מי חזק יותר ומי נותן תמורה טובה יותר למחירו? השניים עבדו במרץ והשוויצו ביכולותיהם המקצועיות.

לבוש מיכל בלנדר המתחבר לאותו המנוע וחוסך לחובבי השייקים ומשקאות הבריאות קנייה נוספת בעתיד. למג'ימיקס שלוש קערות שונות לטחינה בכמויות קטנות, והדבר אידיאלי להכנת מזון לתינוקות או לקיצוץ עשבי תיבול.

למעבד המזון של מג'ימיקס יש פונקציית פולסים שמאפשרת שליטה מלאה בעבודת המכשיר. כמו כן, למכשיר מהירות טחינה אחת ודי בכך; היא עושה את העבודה בסבלנות ובצורה הטובה והאיכותית ביותר.

לבוש כפתור הפעלה הפועל במהירויות שונות, המאפשרות שליטה הדרגתית בפעולת הטחינה. יכולת נהדרת במיוחד כשמתנסים במתכונים שונים לראשונה.

שני המכשירים מאובזרים באוסף מרשים של אביזרים נלווים, המבטיחים שימוש מגוון ויעיל.

למג'ימיקס חוברת מתכונים והסברים ססגונית, תוספת נהדרת הנותנת מענה נרחב לכל שימושי המכשיר.

הבוש עובד יפה ובנחישות ומבצע את עבודתו נאמנה. המג'ימיקס פועל בשקט ובהתמדה ומגיע לתוצאה המקצועית ביותר.

השורה התחתונה: בסיומה של שעה רועשת ומהנה עם שני מכשירים מצוינים שאלתי את עצמי את מי מהשניים הייתי מארחת דרך קבע על משטח העבודה במטבח האישי שלי. לאחר לבטים החלטתי שזה יהיה מעבד המזון של מג'ימיקס בצבע האדום, בזכות היעילות וקלות התפעול שכה משמעותיות במכשיר שכזה, ולכן הוא המנצח של דו הקרב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר