הפועל חיפה נמצאת עם נקודה אחת בלבד בשלושת המחזורים הראשונים, ולאחר ההפסד אתמול 3:0 להפועל ת"א הלחץ מתחיל לתת אותותיו. הבעלים יואב כץ אינו מתכוון לעבור לסדר היום על מצב הקבוצה ומתכוון להתערב בנעשה. המהלך הראשון הוא להחזיר לסגל את אושרי רואש שמסוכסך עם המאמן ראובן עטר ולא נכלל בסגל. "אני רוצה שרואש יחזור לרוטציה" הבהיר הבעלים האדום והוסיף: "אני יודע שהייתה שיחה בין השניים ורואש התנצל. אני מקווה שהדברים יסתדרו והוא יחזור לשחק". כעת הכדור עובר לידיים של עטר. במועדון לא מבינים כיצד שחרר המאמן שני קשרים אחוריים בשבוע שעבר, דריו פרננדז ועאהד עזאם אך ממשיך להושיב את רואש בחוץ.
אבל זו לא הביקורת היחידה על הדרך המקצועית במועדון. הבעלים יואב כץ טוען כי ישנם מספר שחקנים שעטר התעקש להחתים, בהם החלוץ אוסיי מאולי בניגוד לדעתו. "אני מקווה שבהמשך יתברר שקיבלנו החלטה נכונה" אמר כץ והוסיף: "כבר קרה לנו בעבר שפתחנו כך את העונה וידענו לחזור לעצמנו. אני מקווה שכך יהיה גם העונה".
גם בתוך חדר ההלבשה עטר איבד לא מעט נקודות זכות. "לשחרר שחקן כמו עאהד עזאם זה מהלך לא מובן" תהה אחד השחקנים והוסיף: "היה לנו סגל לא רע במהלך הקיץ אבל מה שקרה הוא שמתחילת העונה פשוט נחלשנו. מי משחרר שחקן כמו עאהד, שיכול לשחק כמגן וכקשר? כואב הלב שהוא לא אצלנו".
בתוך כל הבעיות יש גם צד אופטימי. במועדון מאמינים כי ניתן לחזור לעניינים מאחר ובגביע הטוטו הקבוצה שיחקה היטב. "אני מקווה שכדור השלג הזה ייעצר בפגרה" אמר הקשר יובל שבתאי והוסיף: "יש לנו זמן לעבוד. הראנו שאנחנו יודעים לשחק כדורגל בגביע הטוטו, אז היכולת קיימת. צריך להרים את הראש ולעבוד קשה. רק בעבודה קשה נחזיר את הביטחון וניקח נקודות. הכל תלוי בנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו