נעצרה חשודה בפגע וברח ברמלה

לאחר מצוד של ימים, נעצרה תושבת חיפה בחשד לדריסתה למוות של ניקול רמירז

ניקול רמירז בת ה-13, יהי זכרה ברוך ,
ניקול רמירז בת ה-13, יהי זכרה ברוך

התקדמות בחקירת תאונת הפגע וברח הקטלנית תושבת רמלה, הנערה בת ה-13 ניקול רמירז ז"ל. חוקרי אגף התנועה במשטרה עצרו לפנות בוקר את בעלת הרכב הפוגע, תושבת חיפה בשם יוליה דרזין.

בחקירתה טענה שהרכב שלה נגנב לפני שבועיים, אך החוקרים טוענים מנגד כי העצורה חשודה שהיתה מעורבת בתאונה והייתה להערכתם ברכב בעת הנסיעה הקטלנית. בנוסף ממשיכה המשטרה במצוד אחר אדם שהיה עימה והוא כנראה זה שנהג ברכב. מעצרה של הצעירה החיפאית הוארך בשבעה ימים.

דרזין הובאה לבית משפט השלום בראשל"צ, שם טענה כי היא אינה מעורבת בתאונה. "אין לי רישיון. לא היתי ברמלה. לא נהגתי ברכב ואני לא יודעת מי נהג ומי דרס. אני לא עשיתי כלום". השופטת איטה נחמן שעיינה בחומר הסודי שהגישו בפניה החוקרים הורתה להאריך את מעצרה בשבעה ימים. סניגור החשודה, עו"ד יוסי זילברברג, טען כי המשטרה ביצעה מעצר כדי ללחוץ עליה לגלות מי נהג דבר שלטענתו אינו מקובל. הוא הכחיש בשם החשודה מעורבות בתאונה.

ניקול רמירז נפגעה באורח אנוש ביום חמישי האחרון בתאונת פגע וברח ברמלה, ומותה נקבע ביום שבת בבית החולים אסף הרופא. רמירז חצתה את הכביש ברחוב הרצל ברמלה ביחד עם אחיה בן הארבע, כשרכב פרטי שהגיע במהירות לא הבחין בניקול שירדה לכביש, פגע בה ולאחר מכן איבד את השליטה, פגע ברכב חונה ונמלט מהמקום מבלי להגיש עזרה לנערה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

למקום הגיעו צוותי מד"א שהעבירו את רמירז במצב אנוש לבית החולים אסף הרופא בצריפין, שם נלחמו על חייה במשך 48 שעות. בשבת נאלצו הרופאים לקבוע את מותה. משפחתה של רמירז שעלתה מפרו לפני כחמש שנים, חזרה בבוקר התאונה מביקור מולדת בפרו והייתה לצדה בביה"ח בתקווה שהיא תתאושש, כך גם  חבריה וצוות המורים שלה מחטיבת הביניים "שחקים" ברמלה.

מאז התאונה נהג הרכב ירד למחתרת והעלים את הרכב. במשטרת התנועה ומרחב השפלה מנסים לאתר את הנהג, כשחלק מפגוש הרכב נמצא בזירת התאונה וכמו כן השוטרים גם עברו על מצלמות האבטחה באזור על מנת לבדוק האם הרכב נקלט באחד מהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר