בעוטף עזה נערכים לחזרה לבתי הספר

תושבי עוטף עזה לא ממהרים לחזור לביתם • נציגי הפיקוד עדיין לא פירסמו המלצה רשמית על פתיחת שנת הלימודים כסדרה

אדיר ואוריה מאשדוד מתכוננים לשנת הלימודים (ארכיון) , לירון מולדובן
אדיר ואוריה מאשדוד מתכוננים לשנת הלימודים (ארכיון), צילום: לירון מולדובן

צילום: רויטרס

אף על פי שהפסקת האש נשמרה ביממה האחרונה, תושבי עוטף עזה עדיין לא ממהרים לחזור לביתם. רבים מהם החליטו להאריך את שהותם בקיבוצים ובבתי ההארחה שמארחים אותם בצפון ובירושלים.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אחת מהן היא איריס ראובני מעין השלושה. "אי אפשר ואסור להאמין לחמאס", הסבירה. 

ואולם מה שמטריד את התושבים יותר מכל הוא כמובן שנת הלימודים ההולכת וקרבה. בפיקוד העורף ערכו אתמול ישיבת הערכת מצב בנושא בגן יבנה בנוכחות ראש המועצה דרור אהרון. נציגי הפיקוד עדיין לא פירסמו המלצה רשמית על פתיחת שנת הלימודים כסדרה, והבהירו כי הדבר ייבחן ככל שיתקרב מועד החזרה ללימודים. 

ואיך ייראו הימים הראשונים בבית הספר? "בכל בתי הספר יהיו שבועיים אחרים - גם ילמדו אבל גם יהיו הרבה פעילויות הפוגה", הסבירה מנכ"לית משרד החינוך מיכל כהן. 

בהכנת הידיעה השתתפו גדי גולן, נצחיה יעקב ויעל ברנובסקי 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר