אלוף פיקוד הדרום: "הכוחות ערוכים להרחבת הפעולה"

אלוף פיקוד הדרום רמז על האפשרות לפעולה קרקעית • "בימים הקרובים נביא ביטחון ושקט לתושבי מדינת ישראל"

אלוף פיקוד הדרום סמי תורג'מן // אלוף פיקוד הדרום סמי תורג'מן

צילום: newsenders

מבצע "צוק איתן" נכנס ליומו השלישי, ואלוף פיקוד הדרום סמי תורג'מן שלח הערב מסר חד לחמאס לפיו צה"ל ערוך ומוכן להרחבת הפעולה.

"בימים האחרונים ניהלנו מערכה אינטנסיבית ועוצמתית מול חמאס וארגוני הטרור. העניין הוא לא רק מספר המטרות, מכיוון שכל פצצה שלנו פגשה תשתית מבצעית של חמאס. כשהמחבלים ייצאו מהמנהרות הם יפגשו את התוצאות, ההרס והנזק", אמר תורג'מן.

הקצין הבכיר התייחס בזהירות גם לאפשרות שכוחות צה"ל ינקטו במהלך קרקעי ברצועה. "אנו ערוכים להרחבת הפעולה למימדים אחרים. הכוחות ערוכים ומוכנים, אני פגשתי אותם בימים האחרונים ומצאתי מוטיבציה גבוהה, נכונות, מקצועיות ורצון עז לעמוד במשימה להביא הגנה לתושבי מדינת ישראל".

אלוף תורג'מן שיבח את ראשי הרשויות וחיזק את תושבי מדינת ישראל שהיו בימים האחרונים תחת מתקפות טילים. "בימים הקרובים נביא ביטחון ושקט", הבטיח.

מחצות הלילה הותקפו בעזה 108 יעדים. מצה"ל נמסר כי ביממה האחרונה בוצעו 322 תקיפות, מתוכן הותקפו: מחסן אמל"ח, חמישה אתרי ייצור ואחסון אמל"ח, חמישה מתחמים צבאיים, 58 מנהרות, שני אמצעי תצפית, 217 משגרים מוטמנים, חמ"ל אחד ו-46 בתי בכירים.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר