הדיירת המסקרנת של האח הגדול

יש לנו כמה פרטים על הדיירות החדשות בבית האח • וגם, דירת הרווקים של יהודה לוי

צילום: יונתן זינדל // האח הגדול. מחר הוא חוזר

צילומי העונה השלישית של הסידרה "נויורק" יוצאים לדרך: אמש הגיעו השחקנים אושרי כהן, איתי תורג'מן, יובל שרף ומגי אזרזר לנתב"ג, וקצת אחרי חצות המריאו לצילומים בניו יורק.

 

דירה בין חברים. תכירו את דירת הרווקים החדשה של יהודה לוי: אחרי שסיפרנו לכם ראשונים שלוי מצא דירה במרכז תל אביב, עכשיו כבר אפשר לספר שיהודה לוי יעבור לגור בקרוב ברחוב יהודה הלוי. מה שהופך את הסיפור ליותר מעניין הוא שאת התשלומים הוא מתבקש להעביר לבעלי הבית, אמיר פרישר גוטמן ובעלו ינאי, שהשכירו לו את דירתם ויעברו לבית עם גינה בפולג כדי שלבנם רואי יהיה יותר מקום. 

 

הדיירת המסקרנת של "האח". לא נהרוס לכם ונגלה מי הם דיירי "האח הגדול" החדשים, רק נספר שאחת הדיירות היא מעצבת אופנה שעד לאחרונה עבדה כמעצבת בכירה במותג אופנה איטלקי ידוע. בשנים האחרונות השתתפה באינספור פרמיירות ויצאה עם בני זוג מפורסמים. בין השאר, היתה אורחת של ברלוסקוני במשחק כדורגל. דיירת נוספת שתיכנס לבית כתבה בעברה שני ספרים לטובת שני תסריטים, ובנה היחיד הוא אלוף שחמט בינ"ל.

 

גילי ארגוב מאושפז. הזמר, בנו של זוהר ארגוב, חש ברע בימים האחרונים והגיע לטיפול בבית החולים, שם אובחן כי יש לו זיהום בדם. כפי שדווח אתמול לראשונה ב"ישראל היום", ארגוב היה אמור להשתתף בעונה החדשה של "דה וויס", אולם בשל התנהגות לא הולמת הוחלט להיפרד ממנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר