שריקת הסיום של השופט רועי ריינשרייבר נתנה את האות לפתיחת חגיגות האליפות השנייה ברציפות של מכבי ת"א. השחקנים ואנשי הצוות המקצועי חגגו במשך דקות ארוכות עם 4,000 האוהדים שנשארו גם הם כדי לחגוג עם אליליהם. החגיגות נמשכו כל הלילה גם בדרך הביתה לתל אביב.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בסיום המשחק חגגו שחקני מכבי עם הצוות המקצועי וההנהלה, אבל היו עסוקים בעיקר בתמונות "סלפי" עם אוהדים שהצליחו לרדת לדשא ובמחוות לעבר הקהל.
הבעלים מיטש גולדהאר הצטרף לחגיגות ואמר: "עוד מוקדם לחשוב על אליפות שלישית ברציפות, אבל בהחלט הכל עובר בראש ולהכל יש תוכניות מסודרות. הקבוצה שיחקה מאוד משוחרר למרות הלחץ שהיה עליה מאז פתיחת הפלייאוף, ועל כך מגיע להם הרבה כבוד. נחגוג עכשיו ועוד תקופה קצרה כבר נחשוב מה המטרה הבאה שלנו".
"הישג אדיר"
כובש הצמד ערן זהבי אמר: "זו אליפות גדולה. לשחק באירופה ולשמור על המקום הראשון כל העונה זה הישג אדיר. אני שמח שהעונה הגדולה שלי עזרה לקבוצה. הבאנו המון אוהדים לב"ש ואחרי שקצת איכזבנו אותם בשבועות האחרונים אני שמח שחגגנו הלילה. תמיד חושבים על התואר הבא, אני בהחלט רוצה עוד אליפות".
גם הקשר מהראן ראדי כבר הסתכל קדימה ואמר: "אנחנו טמאים, תמיד רוצים עוד ועוד ועוד".
גל אלברמן: "זה היה משחק שקול, אבל מהרגע הראשון באנו במטרה להחזיר את האליפות הביתה, למקום ממנה היא יצאה בתחילת העונה. נתנו משחק של גברים. לדעתי עוד מוקדם לחשוב על האליפות הבאה, אבל בהחלט אפשר כבר להתכונן לזה".
טל בן חיים: "יש משהו מיוחד בקבוצה הזאת השנה. האליפות מגיעה לנו. נכון שסוזה נורא אוהב לצעוק עליי כשאני משחק, אבל התרגלתי לזה והכל בסדר. עכשיו אני הולך לחגוג".
עוד באתר ישראל היום: פלייאוף ליגת העל בכדורסל - הסדר נשמר על כנו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו