אפליקציית ההיכרויות שתילחם ב"טינדר"

"טווין קנבס" תעזור לכם לחפש בן זוג לפי תכונות אופי במקום תמונות פרופיל

אהבה ברשת // אהבה ברשת

מחפשים את השותף המושלם? – אפליקציית הכרויות חדשה מבשרת את תגובת הנגד לאפליקציית ההיכרויות הפופולרית "טינדר", ומציעה לרווקים ולרווקות למצוא את הזיווג המיוחל, לא על סמך המראה, אלא על סמך האופי.

לעדכונים נוספים הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

עבור אפליקציית "טווין קנבס", תכונות האופי הן הדבר הראשון שאתה מגלה על הרשומים. אם באפליקציות אחרות תהליך הסינון וההתאמה נעשה על ידי סריקה של תמונות פרופיל מלוטשות, ב"טווין קנבס", בחירת הדייט הפוטנציאלי נעשית על פי תכונות אופי, תחביבים, מוזיקה אהובה וכו'. רק אחרי שנוצר החיבור המבוסס על העניין המשותף, האפליקציה חושפת בפניך את תמונתו של המשתמש. 

"האפליקציה נועדה להתאים לאנשים לפי האופי ולא לפי פרצוף חמוד", מסבירים יזמי האפליקציה מחברת ספון ג'וס בקליפורניה. עם זאת, במהלך מיון המשתמשים ניתן להיחשף לתמונות שונות שלא חושפות את המשתמש עצמו אלא את הסביבה שלו, מקומות אהובים ודברים שהקסימו אותו – "אווירה".

בדומה לאפליקציית טינדר הפופולרית, האפשרות לשוחח עם משתמש אחר נוצרת רק לאחר שקיים עניין הדדי, ולאחר ששני המשתמשים אישרו את השיחה העתידית. עם זאת, בשונה מטינדר, תמונת המשתמש נחשפת רק לאחר שנוצרה ההסכמה ההדדית לשיחה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר