ווייז. המודעה המפוברקת // ווייז. המודעה המפוברקת

1 באפריל: הרשת נפלה ברשת

אפליקציית הדייטינג של ווייז, אתגר הפוקימונים של גוגל - האינטרנט חגג את יום המתיחות

1 באפריל, יום המתיחות הבינלאומי, נחגג אתמול ברחבי העולם, וגם ברחבי הרשת. חלק מהמתיחות היו הזויות יותר מאחרות אך בהחלט גרמו לגולשים ליפול ברשת.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כרגיל, היתה זו גוגל שהובילה במתיחות; הן במגוון והן ברמת ההשקעה בהפקה של סרטונים, המשווים למתיחות ארשת של רצינות. למתיחות של גוגל הצטרף השנה הרכש החדש, ווייז הישראלית. בבלוג הרשמי של החברה נכתב כי היא רכשה חברת סטארט־אפ ישראלית, SingleSpotter, ולאחר תקופת ניסוי בסן פרנסיסקו ובתל אביב יוכלו כל משתמשי האפליקציה להשתמש במוצר החדש: Waze Dates, שיוביל אותם אל המפגש הראשון של האהבה. ברגע שהתבייתו על רווק או רווקה המוצאים חן בעיניהם, יכולים המשתמשים להזמין אותם לנסוע אל אותו היעד באמצעות שיתוף הנסיעה שלהם, או להגיד להם שלום באמצעות הצ'אט המובנה באפליקציה. 

גוגל השיקה גם את המשחק Catch 'em all באפליקציית המפות שלה, המאפשר למשתמשים להתחיל במסע איסוף של כל הפוקימונים המסתתרים על גבי מפת העולם. כל מה שעל המשתמשים לעשות הוא לפתוח את האפליקציה וללחוץ על שורת החיפוש. לחיצה על ציור ה"פוכדור" המוכר תאפשר להתחיל לחפש ולתפוס את הפוקימונים. המשתמש שיצליח לתפוס את כולם יוזמן לגמר במשרדי גוגל, שם יתחרה על תפקיד "פוקימון מאסטר" בחברה. מתיחה נוספת היתה של YouTube. בהודעה שפירסמה החברה בסרטון וידאו, היא הודתה כי היא למעשה זו שעמדה מאחורי הסרטונים הוויראליים שסחפו את הרשת בשנים האחרונות, ובהם הגנגנאם סטייל וההארלם שייק הידועים.

גם בארץ לא חסרו מתיחות באינטרנט. וואלה!שופס העלתה למכירה מוצרים כגון מכונת קפה לכלבים, טאבלט משולב כיריים הפועל באמצעות אנרגיה סולרית שאפשר להשתמש בו בטבע, וקורס צילום "הסלפי המושלם" בהדרכת אדמונד סמית', מחבר רב המכר: "Selfie־Not just a word but a way of life".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו