פלורידה: הרוג ופצועה אנוש מירי במהלך סרט

ויכוח פרץ בין שני בני זוג בגלל פופקורן וטלפון סלולארי

צילום: רויטרס, קריינות: עוז מרון

כמה פעמים הייתם בסרט והתעצבנתם על מי שישב לידכם בזמן שהתעסק בטלפון הנייד? מקרה כזה בפלורידה הסתיים באופן מצער וחריג. המשטרה בטמפה, אורלנדו, דיווחה כי ויכוח שפרץ בין שני זוגות, בגלל שימוש בטלפון הנייד במהלך הקרנת סרט, הסתיים ברצח ובפציעה אנושה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על פי הדיווח, בני הזוג שנפגעו צפו בסרט "השורד האחרון" ("Lone Survivor") כשהחשוד ואשתו שישבו לפניהם התעמתו איתם עקב שימוש בטלפון סלולארי במהלך הסרט.

"זה נגמר מהר כמו שזה התחיל", סיפר דאג טובין, דוברו של השריף לסוכנות הידיעות אי.פי. אדם נוסף שהוגדר כ"שומרוני הטוב" הצליח להחזיק בחשוד עד שהגיעה המשטרה. "אחד מהם זרק פופקורן ואז נשמעה יריה", סיפר צ'ארלס קומינגס, שהיה באולם עם בנו באותה עת. עוד הוא סיפר, כי האדם שנורה נפל עליו ועל בנו, והבן מיהר להתקשר למשטרה, בעוד הוא ואדם נוסף שטען שהוא אח מקצועי, החלו לבצע החייאה בקורבן. "אני לא מאמין שאנשים מביאים נשק להקרנת סרט", אמר קומינגס, "אני לא מאמין שאנשים מתווכחים, רבים ויורים בגלל פופקורן או טלפון נייד".

שני הקורבנות נלקחו באמבולנס לבית החולים האזורי של טמפה, שם נקבע מותו של הגבר. האישה נמצאת במצב אנוש אך יצאה מכלל סכנת חיים.

החשוד ברצח נעצר והואשם ברצח מדרגה שניה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר